Missä yöpyä?

Livignossa on monenlaista majoitusta, joten kaikille löytyy takuulla sopiva majoituspaikka. Livigno tarjoaa eri tasoisia hotelleja, huoneistoja, matkustajakoteja, ja B & B -majoitusta. Majoituksen valinta riippuu siitä, millainen budjetti reissussa ollessa on. Toinen vaikuttava tekijä on se, matkustetaanko lasten kanssa. Lasten kanssa matkustettaessa majoitukselta toivotaan yleensä korkeampaa tasoa ja esimerkiksi yksityistä kylpyhuonetta, joka rajaa joitakin vaihtoehtoja pois. Livigno ei ole panostanut hostelleihin, mutta esimerkiksi matkustajakoteja sieltä löytyy.

Livignon hotellit ovat kohtuuhintaisia

Livignosta löytyy useita hotelleja aina vaatimattomista yhden tähden hotelleista neljän tähden hotelleihin. Yhtään viiden tähden hotellia tästä vuoristokaupungista ei löydy. Edullista majoitusta tarjoaa yhden tähden hotelli Albergo II Gembro. Huoneet ovat pieniä, eikä niissä ole mitään hienouksia. Kylpyhuone jaetaan kahden huoneen kesken. Korkeampaa tasoa haluavat voivat majoittua vaikka Hotel Intermontiin, Alexander Charme Hoteliin tai Hotel Sporting Family Hospitalityyn. Kaikki näistä hotelleista ovat niin sanottuja Ski-In / Ski-Out -kohteita. Tämä tarkoittaa sitä, että hotelli sijaitsee kävelyetäisyyden päässä lähimmästä hiihtohissistä. Monesti lähin hissi löytyy aivan hotellin pihapiiristä.

Matkustajakodit tarjoavat edullista majoitusta

Matkustajakodit ovat yleensä hotelleja pienempiä paikkoja, joissa on vain joitakin kymmeniä huoneita. Sen lisäksi niissä on monesti vain yksi omistaja, joka myös pyörittää paikkaa. Juuri sen vuoksi matkustajakodeissa saa henkilökohtaisempaa palvelua ja vinkkejä loman varalle. Livignossa on yksi matkustajakoti. Se on nimeltään Marzia Rooms. Marzia Rooms on korkeatasoinen matkustajakoti, sillä esimerkiksi kaikissa sen huoneissa on yksityinen kylpyhuone. Huonehintaan kuuluu myös ilmaisia suihkusaippuoita, shampoita ja muita hyödykkeitä. Marzia Rooms onkin arvosteltu erinomaiseksi paikaksi yöpyä Livignossa.

Huoneisto on kätevä pidemmäksi aikaa

Huoneiston vuokraaminen on kannattavaa varsinkin silloin, jos lomaillaan pidemmän aikaa. Näin huoneiston keittiössä voi valmistaa ruokaa, jolloin ei aina tarvitse syödä ulkona. Livignossa on useita huoneistoja, jotka sopivat pienemmälläkin budjetilla matkaavan reissusuunnitelmaan. Majoitu esimerkiksi Casa Mariannassa, Appartamenti My Holiday Livignossa tai Casa Ross da Fabiossa. Huoneistot sijaitsevat aivan Livignon keskustassa vain lyhyen kävelymatkan päässä lähimmältä hiihtohissiltä. Yhden makuuhuoneen huoneisto sopii hyvin maksimissaan kahden lapsen kanssa matkustavalle pariskunnalle. Viiden hengen seurueelle sopivin on kahden makuuhuoneen huoneisto ja sitä suuremmille seurueille kolmen makuuhuoneen huoneisto.

 

Tämä sivusto on myytävänä! Anna tarjous täältä.