Matkustaminen Livignoon lasten kanssa

Lasten kanssa matkustaminen on haasteellista, mutta valinnoilla siitä voi kuitenkin tehdä ison elämyksen. Lasten kanssa pitää ehdottomasti myös muistaa oma asenne, sillä jos vanhempi on hyvällä päällä ja rento, se vaikuttaa lapsenkin lomaan positiivisesti. Itse matkustaminen on jo lapsille jännittävää. Ennen matkaa on lasten kanssa hyvä tutustua kohteeseen internetin ja kuvien avulla. Lasten kanssa voi tehdä alustavan matkasuunnitelman, jossa koko perhe yhdessä miettii mitä lomalla tehtäisiin. Perhe voi sopia yhteisistä lomasäännöistä ja nimetä viisi asiaa, jotka ehdottomasti haluavat yhdessä tehdä. Matka kohteeseen kannattaa varata mahdollisimman suorana eli suora lento ja siitä yhdellä kulkuneuvolla Livignoon. Hotelliin kannattaa panostaa, sillä hotellissa vietetään paljon aikaa. Livignossa on onneksi useita lapsiystävällisiä perhehotelleja ja jopa huoneistoja vuokralla, joissa loman voi viettää omilla ehdoillaan.

Tekemistä lapsille

Kohteeseen päästyään lapset varmasti hinkuvat jo päästä ulos. Livignosta löytyykin paljon tekemistä ja näkemistä. Hiihto ja laskettelu ovat lapsillekin sopivia lajeja. Rinteiden yhteydessä toimii useita hiihtokouluja, josta voi saada apua laskettelun oppimiseen. Livignossa sijaitsee lasten oma hiihtoalue, Boarder Zoo. Rinteet ovat erityisesti lapsille suunniteltuja. Alue on täynnä patsaita Alppien eläimistä, joiden kanssa lapset voivat ottaa kuvia hiihdon ohella. Rekiajelu husky-koirien vetämässä kelkassa on lapsille suunnattu ainutlaatuinen kokemus kokea ja nähdä Alppien upeaa ympäristöä. Lapsille on oma Livin’Ice Park: lumesta tehty leikkipuisto. Viisi taiteilijaa on rakentanut jännittäviä taideteoksia lumesta, joissa lapset voivat liukua, kiipeillä tai kulkea lumen sisään rakennetuissa tunneleissa. Kinder Club Lupingo on toinen lasten leikkialue. Alueella on lasten vapaassa käytössä jännittäviä seikkailuratoja, kaikenlaisia pomppulinnoja, putkiratoja ja kumilauttoja. Leikkialueella lapsia ohjaa maskotti Lupingo.

Aquagranda – kylpyläparatiisi

Lapsia voi hiihto, lumi ja kylmyys kyllästyttää parin päivän päästä. Livignon tarjonta ei petä tässäkään tapauksessa. Suurin osa lapsista rakastaa uimista ja Aquagranda on koko perheen unelmakohde. Se on Euroopan suurin urheilun, vapaa-ajan, rentoutumisen ja hyvän elämän keskus. Kuntoilijoita varten Aquagrandassa on isoja kuntosaleja, joissa on yhteensä 250 kuntolaitetta. Päivittäin kylpylässä järjestetään ohjattuja liikuntatunteja, joihin voi osallistua. Lapsia houkuttelee erityisesti sisävesipuisto. Pienempiä lapsia varten on matala lastenallas. Alle kymmenvuotiaille on oma allas liukumäkien kanssa. Isommassa altaassa on kolme noin 100 metrin mittaista vesiliukumäkeä, jotka varmasti laittavat adrenaliinin kiertämään. Aikuisten altaassa on lisäksi suihkulähteitä. Kylpylässä on neljä poreammetta. Vanhemmille on tarjolla erilaisia hierontoja, kauneushoitoja ja solarium. Aerosol-hoidossa hengitetään termistä vesihöyryä. Välillä koko perhe voi rentoutua Aquarandan baarissa ja bistrossa.

Tämä sivusto on myytävänä! Anna tarjous täältä.