Luksusloma Livignossa

Lomalla on tarkoitus rentoutua ja hemmotella itseään. Miltä kuulostaisi ylellinen matka upeiden Alppien rinteille Pohjois-Italiaan? Livigno on täydellinen kohde matkailijoille, jotka suunnittelevat korkeatasoista lomaa. Kohteen jälkeen loman tärkein päätös on hotelli. Livignossa on useita viiden tähden tasoista loistohotellia, jotka tuovat varmasti hymyn vaativankin matkailijan kasvoille. Jokaisessa hotellissa on oma kylpylä uima-altaineen ja saunoineen. Kylpylät tarjoavat hemmottelevia hoitoja kuten hierontoja ja kasvohoitoja. Livigno kuuluu myös verovapaaseen kauppa-alueeseen ja eri luksusmerkkien liikkeitä löytyy sieltä todella kattavasti. Lomailija voi siis kaiken muun ohella shoppailla merkkituotteita verottomiin hintoihin. Livignon ruokakulttuuri on sekoitus paikallisia tuotteita ja tyypillisiä Italian makuja. Hienoissa ja korkeatasoista palvelua tarjoavissa ravintoloissa ja baareissa matkailija voi nauttia lähialueen parhaimmistosta eli erilaisista juustoista, ilmakuivatusta lihasta, Pohjois-Italian maailmankuulusta keittiöstä ja paikallisista viineistä ja oluista.

Loistokasta majoitusta

Alpeilla lomailu voi synnyttää mielikuvia mökkimajoituksesta. Livignossa majoitusvaihtoehtoja löytyy useita. Livignossa voi majoittua laadukkaisiin alppimajoihin, chaleteihin, luksushotelleihin tai korkeatasoisiin lomahuoneistoihin. Hotellit sijoittuvat pääosin vuoren rinteille, joten huoneesta tai aulan takan äärestä voi nauttia kauniista vuoristomaisemasta. Hotellit tarjoavat myös kuljetuksia rinteille sekä rinteiltä takaisin hotellille. Kaikki vanhemmatkin rakennukset on muutettu vastaamaan moderneja vaatimuksia ja suuresta osasta hotelleja löytyy oma kylpyläosasto, jossa on uima-allas, poreallas, sauna ja höyrysauna. Jotkut hotellit tarjoavat vierailleen kauneushoitoja ja ylellinen kasvohoito voikin kruunata rinteessä vietetyn, kylmän tuulen piiskaaman päivän. Hotellien ja chaletien ohella Livignosta löytyy vuokrattavia lomahuoneistoja. Tällaisessa vierailija voi asua kuin kotonaan ja suunnitella päivän ohjelmansa oman aikataulunsa mukaan. Palveluun voi lisätä siivouksen, jos omaa lomaa ei halua käyttää tavaroiden järjestelyyn tai tiskaukseen.

Livignon korkealaatuiset palvelut

Livigno on täyden palvelun hiihto- ja laskettelukeskuksen lisäksi täynnä muita mielenkiintoisia ja laadukkaita palveluja. Mutta laskettelun lisäksi Livigno tarjoaa paljon muutakin. Lomaan voi laskettelun, lumilautailun ja hiihdon lisäksi yhdistää koiravaljakkoajelun, moottorikelkalla ajelun, nähtävyyksien katselun helikopterilla, kylpyläloman Aguagrandassa, ratsastusvaelluksen upeissa vuoristomaisemissa, autoilun liukkaalla jääradalla tai vaikkapa varjoliidon vuorien yllä. Entä miltä kuulostaisi jääkiipeily vuoren rinteellä, vapaalasku koskemattomassa rinteessä tai tenniksen pelaaminen? Livignossa tarjontaa totisesti riittää, eikä lomasta puutu tekemistä. Kaikkien aktiviteettivaihtoehtojen lisäksi kadut ovat täynnä toinen toistaan upeampia puoteja ja pieniä putiikkeja, joista löytyy upeita tuliaisia sekä käsitöitä. Unohtaa ei tietenkään sovi lukuisia luksusmerkkien liikkeitä, joissa voi käydä täydentämässä vaatekaappiaan uusimmilla muotiluomuksilla. Livigno on kaiken lisäksi verovapaa alue! Iltaisin matkaaja voi rentoutua voi paikallisissa ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa italialaisen keittiön erikoisuuksia ja paikallisia tuotteita maistellen.

Tämä sivusto on myytävänä! Anna tarjous täältä.