Livignon verovapaat ostokset

Harva tietää, että Livignossa on mahdollista tehdä verovapaita ostoksia. Sen takia Livignon karttaa katsoessa saattaa yllättyä, kuinka monta tunnettua merkkiliikettä alueelta saa löytyä. Näin ollen on mahdollista säästää huomattavia summia rahaa verrattuna normaaleihin vähittäistavarakaupan hintoihin. Kaikkein suurin konkreettinen hyöty syntyy, kun pääsee merkkiliikkeisiin ostoksille – hinnoissa voi löytää yllättävän suuria eroja, kiitos verovapauden. Kyseessä onkin todellinen shoppailijan paratiisi, joka hakee vertojaan niin Euroopan kuin koko maailman mittaluokassa!

Ennen ostosmatkan aloitusta on hyvä kiinnittää huomiota tullirajoitteisiin, joita seurataan alueelta poistuessa. Näin ollen ei tule ikäviä yllätyksiä, joilta voi välttyä tutustumalla huolella sääntöihin. Toinen tärkeä asia on muistaa ottaa riittävästi mukaan matkatavaraa, sillä muussa tapauksessa voi tulla huoli, että mihin kaikki uudet ostokset saa mahdutettua.

Valitse mieleiset paikat kartasta

Koska tarjontaa on runsaasti, on hyvä katsastaa kartalta, mihin kohteisiin haluaa itse suunnata. Keskustan alueella on 250 erilaista kauppaa, jotka ovat hajautettuna ympäri kävelykatua. Tarjonta koostuu pienistä boutique-henkisistä liikkeistä, maailmankuuluista brändeistä, monipuolisista eletroniikkakaupoista sekä muista mielenkiintoisista ostosmahdollisuuksista. Päivän ohella voi nauttia upeista Alppimaisemista, joita kelpaa ihailla korkealta vuorelta katsottuna! Aivan kaupungin keskustasta löytyy muun muassa suosittuja vaateliikkeitä sekä italialaisia designsuunnittelijoita, joita Suomessa ei välttämättä näe ja jotka voivat yllättää taidokkuudellaan.

Hyvä vaihtoehto on viettää ensimmäinen ostospäivä La Galleriassa, joka on uudistettu hiljattain vastaamaan paremmin asiakkaiden toiveita. Ostoskeskuksesta löytyy useita kansainvälisiä brändejä, kuten Apple, Pandora, Huawei ja Ray Ban. Italialaisia merkkejä edustavat muun muassa Furla, Coccinelle ja Cuorepuro Italia. Näin ollen on mahdollista päästä tutustumaan tarkemmin sekä paikalliseen että kansainväliseen muotiin.

Tutustu etukäteen tarjontaan

On erittäin tärkeää valmistautua tulevaan ostosreissuun huolellisesti etenkin, jos on vain muutama päivä aikaan. Hyvä vinkki onkin tutustua netissä tarkemmin brändeihin, joiden myymälöitä alueelta löytyy. Nettisivujen perusteella on helppo arvioida, näyttääkö tuotemerkin tyyli yhtään itseään kiinnostavalta. Näin ollen pystyy päättämään, mitkä brändit tuntuvat itseään kiinnostavilta ja mitkä voi jättää kokonaan pois laskuista.

Taustatutkimuksen rooli korostuu erityisesti paikallisista merkeistä puhuttaessa. Monet italialaiset suunnittelijat, joiden nimi ei välttämättä sanoa mitään, voivat osoittautua erittäin lahjakkaiksi. Kilpailu paikallisessa muotiteollisuudessa on kovaa, minkä takia kaikille ei riitä vientimarkkinoille tilaa. Perinteisten merkkien lisäksi on hyvä antaa mahdollisuus myös tuntemattomille nimille, joita listalta löytyy. Tällä tavalla on mahdollista löytää juuri itselle sopiva suosikkisuunnittelija!

Tämä sivusto on myytävänä! Anna tarjous täältä.