Lähimmät lentokentät Livigno Italia

Livignoon matkustavalla on useita vaihtoehtoja matkustusvälineensä valitsemiseen, sillä runsaan 6000 asukkaan sijaitsee lähellä useita eri maita. Vaikka aivan lähituntumassa ei ole lentokenttää, ei se matkaajaa haittaa, sillä loppumatka sujuu edullisemmin julkisilla kulkuneuvoilla tai nopeutta arvostavat voivat hypätä taksiin tai vuokra-autoon.

Mikäli lentäminen on sinulle sopivin vaihtoehto, lue artikkelimme saadaksesi vinkkejä matkasi toteuttamiseen.

Milanossa sijaitsee Bergamon Orio al Serio -kenttä

Mikäli haluat etsiä erikoistarjouksia lentojen varalle, kannattaa korvamerkitä Bergamon Orio al Serio -lentokenttä, joka sijaitsee 196 kilometriä Livignosta. Tämä paikka sijaitsee Milanon pohjoispuolella ja toimii hyvin aktiivisesti. Monen budjettimatkailijan kannalta on tärkeä tieto, että kentällä operoi Ryanair, mikä tarkoittaa paikalle pääsevän edullisesti. Yhtiö lensi vielä muutamia vuosia sitten Tampereelta tälle kentälle, mutta reitti lopetettiin myöhemmässä vaiheessa. Sinne on kuitenkin mahdollista päästä edelleen välilaskun kautta esimerkiksi Tukholmassa sijaitsevalta Skavastan lentokentältä, jolta pääsee halvimmillaan vain muutamilla kymmenillä euroilla. Edellytyksenä kuitenkin on, että paikalle menee Suomesta käsin joko laivalla ja bussilla tai vaihtoehtoisesti Arlandaan lentämällä. Loppumatka Italian päässä taittuu talviaikaan mukavasti lentokenttäbussilla.

Milanossa sijaitsee myös Linaten lentokenttä, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa hieman pidemmän matkan päässä Livignosta. Sinne lentävät suurimmat lentoyhtiöt, joiden avustuksella voi päästä suoraan paikan päälle ilman välilaskuja. Sesonkiaikaan on järjestetty lentokenttäkuljetus Livignoon.

Suorilla lennoilla Itävallan Innsbruckiin

Suomesta pääsee vaivattomasti lentämään Itävallan Innsbruckiin, joka on runsaan 180 kilometrin päässä Livignosta. Tämä kenttä on erinomainen vaihtoehto kaikille heille, jotka haluavat ennen kaikkea matkailultaan helppoutta. Finnair nimittäin lentää Innsbruckiin säännöllisesti, joten suorat lennot helpottavat matkaa erityisesti silloin, jos mukana on raskaita lasketteluvarusteita. Itävallan puolelta on tosin hieman hankalampi päästä paikalle julkisia kulkuvälineitä käyttämällä, joten auton vuokraaminen tai taksin käyttäminen lienevät parhaimpia vaihtoehtoja.

Hae vaihtelua lentämällä Zürichiin

Kolmas erinomainen vaihtoehto erityisesti tarjouslentoja bongaavalle on Sveitsin Zürich. Eroa ei juuri ole kahteen aiemmin mainittuun kilometreissä mitattuna, sillä Sveitsin pääkaupungista Livignoon on runsaat 220 kilometriä. Suomesta käsin on mahdollista päästä paikalle joko suoraan tai välilaskujen kautta, mikä on erityisesti tarjousbongarin kannalta erinomainen asia. Lentoasemalta on hyvä jatkaa matkaa vuokra-autolla tai taksilla.

Tämä sivusto on myytävänä! Anna tarjous täältä.